Hop til hovedindhold

Workspaces

Et Workspace er den øverste organisatoriske enhed i isthisthing.online. Alt, hvad du opretter — Monitors, Incidents, Status Pages, integrationer og teammedlemmer — lever inden for et Workspace.

Sådan fungerer Workspaces​

Når du tilmelder dig, oprettes et personligt Workspace automatisk. Du kan oprette yderligere Workspaces til forskellige teams, projekter eller klienter.

Hvert Workspace har:

  • Sine egne Monitors
  • Sine egne Incidents og Status Pages
  • Sine egne teammedlemmer og roller
  • Sine egne integrationskonfigurationer
  • Sin egen faktureringsplan og sit eget abonnement

Workspace-slug​

Hvert Workspace får en unik slug — en URL-venlig identifikator, der bruges i:

  • Dashboard-URL'er: https://app.isthisthing.online/{workspace-slug}/dashboard
  • Status Page-URL'er: https://statuspage.isthisthing.online/{workspace-slug}/{page-slug}

Vælg noget kort og beskrivende som acme-corp eller my-saas.

Opret et Workspace​

  1. Klik på dit Workspace-navn i dropdown-menuen øverst til venstre.
  2. Vælg Create Workspace.
  3. Indtast et navn og en slug.
  4. Klik på Create.

Du kan skifte mellem Workspaces når som helst ved hjælp af samme dropdown-menu.

Workspace-roller​

Hvert medlem i et Workspace har en af fire roller:

RolleRettigheder
OwnerFuld kontrol. Kan slette Workspace, overføre ejerskab, administrere fakturering.
AdminKan administrere medlemmer, Monitors, Status Pages, integrationer og indstillinger.
MemberKan oprette og administrere Monitors, Incidents og Status Pages.
ViewerSkrivebeskyttet adgang til Dashboard, Incidents og Status Pages.

Kun Owner kan slette Workspace eller overføre ejerskab til et andet medlem.

Workspace-begrænsninger​

Dit Workspace har begrænsninger baseret på din plan:

RessourceFreeStarterProEnterprise
Monitors51550Ubegrænset
Team-pladser1310Ubegrænset
Status Pages1310Ubegrænset
Check-interval3min1min30s15s

Hvis du når en grænse, får du en advarsel i Dashboard. Opgrader din plan for at øge grænserne.

Workspace-lås​

Hvis dit antal medlemmer (inklusive ventende invitationer) overstiger din plans grænse, bliver Workspace låst. Mens det er låst, kan du ikke:

  • Oprette nye Monitors eller Status Pages
  • Invitere nye medlemmer

Sådan låser du op: fjern medlemmer, tilbagekald ventende invitationer, eller opgrader din plan.

Slet et Workspace​

Kun Owner kan slette et Workspace. Dette fjerner permanent alle Monitors, Incidents, Status Pages og data inden for det pågældende Workspace. Denne handling kan ikke fortrydes.

Sådan sletter du:

  1. Gå til Workspace Settings.
  2. Rul til Danger Zone.
  3. Klik på Delete Workspace og bekræft.

Se også​